Liviu Dragnea a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu crede ca presedintele Klaus Iohannis va avea "ganduri rele" atunci cand va nominaliza premierul si ca va tine cont de rezultatul alegerilor, sugerand faptul ca nu se va ajune la scenariul anticipatelor. El a declarat ca are in continuare suspiciuni legate de nereguli la alegeri, intrucat asupra angajatilor Ministerului de Interne s-ar face presiuni sa "acopere anumite lucruri".

Klaus Iohannis si Liviu DragneaFoto: Agerpres (editat)

"Eu am o gandire pozitiva si cred ca domnul Iohannis nu va avea ganduri rele.

Intrebat daca totusi ar putea ajunge pana la alegeri anticipate, Dragnea a raspuns: "Nu vad de ce trebuie sa ramanem in acest scenariu al adversarilor nostri. Cred ca si presedintele iohannis va lua decizia corecta in functie de rezultatul votului", adaugand faptul ca nu vrea intre in scenariile adversarilor politici care afirma ca vor sa il suspende pe seful statului.

Dragnea a refuzat sa spuna, din nou, care este numele premierului PSD, afirmand ca il vom sti cu siguranta dupa ce va fi votat de parlament. "Dupa alegeri discutam", a repetat el.

Intrebat despre existenta unor interese straine nocive in Romania, liderul PSD a afirmat ca acestea exista in orice tara din lume. "E o intrebare pe care trebuie sa o puneti serviciilor straine."

"S-a vorbit foarte mult de finantari din partea Fundatiei Soros, ceea ce mi se pare incorect. Un partid a primit finantari ilegale si din partea unor persoane cu cetatenie straina" a mai punctat el.

Dragnea a mai spus miercuri, raspunzand la o intrebare, ca are in continuare suspiciuni legate de posibile fraude la alegeri, afirmand ca asupra angajatilor MAI se fac presiuni.

"Am in continuare aceste suspiciuni, legate de MAI si situatia incerta si neclara de la AEP. O part dintre cei de la MAI sunt presati sa acopere anumite lucruri. Speranta mea este ca nu se vor preta la asa ceva" a spus Dragnea, referindu-se la o situatia din Arad, unde, potrivit acestuia, un lider PNL ar fi dat cadouri pe o scena.