Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Romania, a afirmat ca partidul sau nu va negocia cu alte partide care il sustin pe Dacian Ciolos si ca nu va face aliante inainte sau dupa alegeri.

"USR nu face aliante cu nimeni, nici dupa alegeri si nu da niciun cec in alb niciunui partid din Romania. Toate vechile partidele sunt responsabile pentru cum a ajuns Romania astazi. Nu vom negocia cu alte partide care vor sustine guvernul Ciolos. O sa avem un cuvant de spus asupra programului si termenelor, si asupra pozitiilor de ministri. Nu mergem sa facem figuratie si il vom sustine doar daca va face altfel decit pana acum si la nivel local si la nivel central", a spus liderul USR intr-o conferinta la Arad, citat intr-un comunicat de presa.

"USR nu depinde de retele de influenta si de baroni locali. De aceea putem sa punem conditii viitorului guvern, pe program si pe componenta cabinetului, caruia ii vom cere o guvernare pentru cetateni si nu una care serveste interesele partidelor, oricare ar fi acestea, asa cum s-a intamplat pana acum. Suntem impotriva oricarui privilegiu, fie ca vorbim de imunitati, fie de pensii speciale" a mai spus el.