Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca nici el, nici PSD nu au cerut ca Vasile Dincu sa fie vicepremier in guvernul actual, el afirmand duminica seara, la emisiuea "Jocuri de putere" de la Realitatea Tv, ca ideea le-a apartinut prim-ministrului Dacian Ciolos si presedintelui Klaus Iohannis.

Liviu DragneaFoto: psd.ro

"Ciolos m-a sunat si mi-a zis sa sustin varianta cu Vasile Dincu vicepremier. Nu eu l-am sunat sa il rog pe Dacian Ciolos sa il puna in functia de vicepremier. Intrebati-l pe premier si (..) poate il intrebati si pe presedintele Klaus Iohannis", a afirmat duminica seara Liviu Dragnea la emisiunea "Jocuri de putere" de la Realitatea Tv, potrivit Mediafax.

Dragnea a mai adaugat ca ideea ca "PSD l-a impins pe Vasile Dincu in guvern este o idee falsa" si ca propunere a venit atat de la Dacian Ciolos, cat "si de la presedintele Klaus Iohannis".

"Ciolos m-a sunat si mi-a zis sa sustin varianta cu Vasile Dincu vicepremier. Nu eu l-am sunat sa il rog pe Dacian Ciolos sa il puna in functia de vicepremier. Intrebati-l pe premier si (..) poate il intrebati si pe presedintele Klaus Iohannis¬, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai adaugat ca ideea ca "PSD l-a impins pe Vasile Dincu in guvern este o idee falsa¬ si ca propunere a venit atat de la Dacian Ciolos, cat ¬si de la presedintele Klaus Iohannis".

Liderul PSD sustine ca Vasile Dincu reprezinta societatea civila.