Presedintele PMP, Traian Basescu, a lansat, duminica seara, un atac la Andrei Plesu, fost consilier al sau in perioada in care era sef al statului: :Andrei Plesu, o minte sclipitoare din care adesea patrund in spatiul public idei geniale. Cu toate acestea, Andrei Plesu are o mare infirmitate. Ii lipseste caracterul", a scris Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

Traian BasescuFoto: Hotnews

Mesajul lui Traian Basescu:

Infirmul!

Andrei Plesu, o minte sclipitoare din care adesea patrund in spatiul public idei geniale.

Cu toate acestea, Andrei Plesu are o mare infirmitate.Ii lipseste caracterul.

Mi-l aduc aminte pe Andrei Plesu in vremea cand Petre Roman era pe val. L-a sustinut fara rezerve in schimbul unei functii de ministru pana cind Petre Roman a inceput sa alunece catre abisul sondajelor si atunci n-a ezitat sa-l faca pulbere.

Mi-l aduc aminte pe Andrei Plesu in era Emil Constantinescu. Nu mai avea cuvinte cu care sa-i ridice ode, pentru ca spre sfarsitul epocii sa-l faca pulbere.

De mine nu mai vorbim. Laude pe aproape doua mandate, iar azi, pentru Andrei Plesu, sunt nici mai mult nici mai putin decat egalul lui Ghita si partenerul PSD. Conform caracterului a uitat inclestarile formidabile ale celor doua mandate si m-a introdus in propriu-i ventilator al pulverizarii.

Si asta pentru ca a venit vremea altora sa fie proslaviti filosofic. Va veni si randul lor sa fie pulverizati de geniul fara caracter Andrei Plesu, cu siguranta, la momentul declinului popularitatii.

Ce ti-e si cu infirmitatile de caracter. Doctorii nu au proteze pentru ele.

Andrei, nu te ingrijora, sunteti multi care nu puteti fi protezati la caracter.

PS: Acesta este un drept la replica, dupa multe atacuri pe care le consider incorecte.