Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, s-a referit, in discursul tinut vineri seara cu ocazia lansarii candidatilor PNL Bistrita-Nasaud pentru alegerile parlamentare, la casatoriile intre persoanele de acelasi sex, spunand ca nu crede "ca va exista vreun roman sa spuna ca familia este formata din Ion si Gheorghe", informeaza Agerpres.

Gheorghe FalcaFoto: Agerpres

"Familia nu se discuta in lumea aceasta din cine este formata. Nu cred ca va exista vreodata vreun roman sa spuna ca familia este formata din Ion si Gheorghe. Nu cred ca vreodata sa trebuiasca ca noi, primarii, care stam cu tricolorul pe piept, sa mergem sa ii casatorim pe acei oameni", le-a spus Falca celor aproximativ o mie de membri de partid si simpatizanti prezenti in sala.

Coordonatorul campaniei electorale a PNL a tinut sa reaminteasca ca deputatul Remus Cernea, care a propus legalizarea parteneriatului civil intre persoanele de acelasi sex, a fost membru PSD.

"De aceea, sa nu uitati un lucru: PSD l-a avut pe Remus Cernea, PNL nu va avea niciodata un Remus Cernea, ci va fi partidul care sustine familia romana", a adaugat Falca.

Lansarea candidatilor PNL Bistrita-Nasaud pentru alegerile parlamentare a avut loc, vineri seara, la Sala Polivalenta din Bistrita. La eveniment au fost prezenti secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, coordonatorul campaniei electorale a liberalilor, Gheorghe Falca, si deputatul de Constanta Mihai Tararache.

Dupa prezentarea candidatilor PNL si discursurile invitatilor, cei prezenti au asistat la un spectacol folclori