PNL a depus la Primaria Capitalei solicitarea pentru mitingul politic din 5 noiembrie, care ar urma sa aiba loc in Piata Revolutiei, de la ora 17.00. Cererea este facuta pentru un numar estimat de 30.000 oameni.

UPDATE In sedinta Biroului Politic National al PNL s-a decis amanarea pana pe 6 noiembrie, data in care va fi organizat si Consiliul National al partidului care va formaliza decizia de a il propune pe Dacian Ciolos drept candidat de premier.

"Ne asteptam ca, in prima parte a acestei saptamani, Primaria Capitalei sa autorizeze mitingul politic organizat de PNL in 5 noiembrie, fara a ni se mai pune bete in roate. Facem publica, astfel, solicitarea noastra (Piata Revolutiei, incepand cu ora 17.00, 5 noiembrie)" se arata pe pagina de Facebook a PNL.

Liberalii intentionau sa organizeze sambata trecuta un miting de sustinere a Guvernului Ciolos, dar au fost neintelegeri cu privire la autorizarea acestuia si s-a amanat pentru 5 noiembrie.

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat saptamana trecuta ca la miting, care va fi un eveniment de "mobilizare" a electoratului liberal, vor fi anuntati candidatii partidului la alegerile parlamentare.