Lucian Duta, fostul presedinte al CNAS si membru in conducerea PNL, ar putea fi exclus joi din partid, dupa ce l-a facut "sobolan" si "nesimtit" pe deputatul Mihai Voicu intr-un comentariu pe Facebook, au precizat surse liberale.

Lucian DutaFoto: Hotnews

PNL sector 1, organizatia in care Lucian Duta este membru, a decis miercuri seara sa propuna Biroului Politic National excluderea lui Duta din partid. BPN decide in sedinta de joi asupra acestei propuneri, intrucat Duta este membru in acest for de conducere.

Sanctiune vine dupa ce Duta l-a facut "sobolan" pe Mihai Voicu, presedintele organizatiei PNL sector 1 si candidat pe primul loc pe listele PNL in diaspora.

Mai exact, potrivit Gazeta Romaneasca, Voicu a dat un interviu pentru o publicatie din Canada pe care apoi l-a publicat pe pagina sa de Facebook. Duta a intrat si a comentat la aceasta postare, astfel:

  • "Sobolanule esti atat de nesimtit! Esti presedinte la sectorul 1 si tu candidezi in diaspora! Maaaaa! Nu ti-e rusine? Adica: te dai mare sef in Bucuresti dar te ascunzi pe o lista de kkt in diaspora! Tu reprezinti ceea ce este noi in politica romaneasca!"

Comentariul nu mai apare la aceasta postare, dar interesant este ca Duta a distribuit articolul de pe gazetaromaneasca.com pe pagina sa de Facebook.