Nicusor Dan, presedintele USR, a anuntat luni pe contul sau de Facebook ca partidul a strans cele 200.000 de semnaturi cerute de lege pentru ca USR sa poata intra in alegerile parlamentare din 11 decembrie.

HotNews.roFoto: Hotnews

El le mai cere sustinatorilor sa stranga inca 20.000 de semnaturi "pentru a evita orice risc" la inscrierea in Biroul Electoral Central.

Anuntul lui Nicusor Dan:

In aceasta dupa-amiaza am ajuns la 200.000 de semnaturi in sediu. MULTUMESC tuturor celor care au semnat si mai ales tuturor celor care au strans semnaturi pentru noi.

Pentru siguranta, va rog sa mai strangem inca 20.000, pentru a evita orice risc la Biroul Electoral Central. Va rog sa continuam sa strangem pana miercuri, iar toate semnaturile pe care le-ati strans sau le veti strange sa fie trimise miercuri ca sa ne ajunga joi. Vineri le vom depune la Biroul Electoral Central.

Va promitem ca ne vom lupta in Parlament ca niciodata sa nu mai fie nevoie de sute de mii de semnaturi pentru candidaturi. Chiar daca, prin dumneavoastra, am reusit sa strangem semnaturile de data asta, ne vom lupta ca accesul cetatenilor la viata publica sa nu mai fie ingradit prin astfel de masuri.