Senatorul independent Marian Vasiliev, fost PP-DD si fost UNPR, a declarat, luni, la Senat, ca fuziunea PMP cu UNPR nu s-a concretizat, pentru ca el a contestat in instanta acest act si i-a cerut fostului lider UNPR, Valeriu Steriu, sa ii predea stampila si documentele partidului, transmite News.ro.

Marian VasilievFoto: senat.ro

"Fuziunea dintre UNPR si PMP nu exista. Este o tentativa pe care au facut-o parte din conducerile celor doua partide, cu un congres pe care recunosc ca cel de la PMP a fost foarte bine organizat si un simulacru de congres, facut la UNPR", a spus senatorul Marian Vasiliev.

El a precizat ca a contestat la Tribunalul Bucuresti fuziunea dintre UNPR si PMP, si apoi a facut apel la Curtea de Apel.

"Va dau exemplu de joc de imagine. Eu personal, desi nu am semnat niciodata nimic, nu sunt in niciun fel de structura, pe site-ul oficial www.pmponline.ro apar ca vicepresedinte national al PMP, fara sa am nicio legatura cu acel partid, doar din ideea de a spune ca toti sunt la ei", a explicat Vasiliev.

Senatorul a mai sustinut ca alesii locali UNPR sunt amenintati ca isi pierd functiile.

"Ii solicit domnului presedinte executiv al PMP, Valeriu Steriu, sa predea stampila si toate documentele UNPR, pentru ca UNPR isi va continua existenta", a mentionat el.