Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, duminica, la RTV, ca Partidul National Liberal a solicitat autorizatie pentru organizarea unui miting de sustinere a Guvernului tehnocrat, numarul participantilor fiind estimat la 50.000 de persoane", transmite Agerpres.

Palatul VictoriaFoto: Guvernul Romaniei

"Am primit la Primaria Generala a Capitalei o solicitare din partea PNL pentru a organiza un miting pe data de 22 octombrie, deci sambata viitoare, intre orele 8,00 - 14,00, miting pentru sustinerea Guvernului tehnocrat, in Piata Victoriei, perimetru cuprins intre bulevardul Aviatorilor, Parcul Kiseleff, bulevardul Ion Mihalache, Titulescu, Calea Victoriei, Lascar Catargiu", a declarat edilul.

"Probabil ca este batalie intre PNL si USR care sa sustina mai tare un guvern neperformant, un guvern format din ministri recomandati nu de propria competenta, ci de multinationale. Asa scrie aici, uitati, organizatorul adunarii publice: PNL. Obiectul adunarii publice: miting pentru sustinerea Guvernului tehnocrat. Numar participanti: circa 50.000 de persoane din Bucuresti si din provincie. Deci vor veni cu autocarele si vor bloca Bucurestiul sambata viitoare", a spus edilul general", a sustinut Firea.