Deputatul Elena Udrea a declarat, vineri, ca a cheltuit deja cateva zeci de mii de euro pentru plata avocatilor, sume de bani achitate de firmele la care aceasta este asociat, pentru ca, in acest moment, ea nu poate sa deschida niciun cont ori sa incaseze bani, relateaza News.ro.

Elena UdreaFoto: Hotnews

"Multi bani. (...) Am cateva delegatii. Cateva zeci de mii de euro numai pe avocati, aparare. (...) Din firmele in care sunt asociat si unde asociatii de acolo au fost de acord sa ma ajute si sa faca aceste plati. Sunt plati facute de aceste firme direct in contul avocatilor", a spus Udrea, intrebata cati bani a cheltuit pana acum pentru apararea sa.

Elena Udrea spune ca in afara de banii cheltuiti are "o viata total schimbata".

"Daca vedeti ca nu ma jelesc pe aici si nu ma tavalesc, nu inseamna ca ma duc acasa si dansez in momentul asta. Nu am posibilitatea sa am un cont deschis nicaieri, nu am posibilitatea sa incasez bani de nicaieri. Sunt un om cu mintile la mine, nu am luat-o razna, dar nici nu e vreo fericire ce se intampla. Sigur, oamenii pot sa spuna ca asta este, cu bune si cu rele, politica", a mai spus Udrea.

Elena Udrea a fost vineri la Parlament pentru a-si studia ultimul dosar in care DNA cere incuviintarea urmaririi penale a acesteia. In acest moment Elena Udrea este urmarita penal in patru dosare instrumentate de procurorii anticoruptie si trimisa in judecata intr-un alt dosar.