Deputatul Catalin Dragusanu s-a inscris in PNL Neamt, adeziunea sa fiind aprobata, duminica seara, de biroul permanent judetean al filialei.

Parlamentarul a declarat pentru Agerpres ca, dupa excluderea sa din ALDE, a analizat intreg spectrul politic si a ajuns la concluzia ca PNL este partidul care il reprezinta cel mai bine.

'Odata cu excluderea din ALDE, nu cred ca se astepta cineva sa fiu exclus si din viata politica. Am analizat spectrul politic local si am ajuns la concluzia ca singura forta politica ce poate sa mentina balanta in Romania este PNL. Am decis sa continui viata politica in acest partid', a declarat deputatul Catalin Dragusanu.

Parlamentarul a spus ca si-a anuntat intentia de a candida la alegerile parlamentare dar decizia finala va fi a conducerii PNL Neamt.

'Sunt mai multi colegi care si-au anuntat intentia de a candida, si eu mi-am anuntat aceasta intentie. Indiferent daca voi candida sau nu, voi face echipa in PNL', a spus parlamentarul.

Biroul Executiv Judetean al ALDE Neamt a decis, pe 29 septembrie, sa il excluda din partidpe deputatul Vasile Catalin Dragusanu, pe care il acuza ca s-a raliat grupului condus de senatorul Vasile Nistor care "serveste interesele politice ale altui partid".