Presedintele PSD, Liviu Dragnea a raspuns azi, dupa ceKlaus Iohannis a spus ca nu va nominaliza pentru functia de premier persoane urmarite sau condamnate penalca “ii doreste foarte mult succes in a proceda la desconsiderarea Constitutiei”.

Liviu DragneaFoto: Agerpres

“Nu am spus niciodata ca doresc sa fiu prim-ministru”, a spus Dragnea, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul.

Liderul PSD a spus ca "a iesi inainte de alegeri sa spui pe cine ai pune - Ciolos - si pe cine nu ai pune” inseamna sa nu respecti Constitutia.

“Romanii vor vorbi pe 11 decembrie, pana atunci presedintele sa taca. Sa vorbeasca numai dupa ce hoatrasc romanii cine sa conduca Romania”, a declarat Dragnea.

"Eu vreau ca PSD sa castige alegerile, sa poata sa faca majoritate, in special cu ALDE, si sa mearga la presedinte cu o propunere de prim-ministru", a spus presedintele PSD, adaugand ca el crede ca "propunerea de la cei care vor ajunge acolo va fi acceptata de presedinte".

"Vad ca a tacut inteligent pana acum, putea sa continue", a spus el, acuzand ca presedintele a intrat in campanie

"Daca mai e suparat poate sa puna pe noi niste copoi din institutiile statului", a adaugat el sustinand ca acestia sunt pusi pe "cei care indraznesc sa aiba alta opinie decat a lui sau chiar il cearta".