PSD Gorj a finalizat listele cu cei care vor candida la alegerile parlamentare din decembrie, potrivit unor surse politice. Pe primul loc pentru Camera Deputatilor se afla fostul premier Victor Ponta, actual deputat de Gorj. Ponta este trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari. De asemenea, este plasat sub control judiciar in dosarul aducerii lui Tony Blair in Romania Pentru Senat, pe primul loc se afla Ion Calinoiu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, declarat incompatibil de ANI. Vezi cine se mai afla pe liste.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pe lista pentru Camera Deputatilor, pe un loc eligibil, se mai afla primarul din Bustuchin, Ion Ciocea. Si acesta a avut probleme cu Agentia Nationala de Intergritate, fiind gasit incompatibil. In luna septembrie a pierdut procesul cu ANI, decizia fiind in prima instanta. Pe locul trei se afla Alin Vacaru, fost prefect de Gorj, in perioada Guvernarii Ponta. De altfel a fost si seful de cabinet parlamentar al deputatului Ponta.

Pe locul patru pentru Camera Deputatilor se afla Laurentiu Ciurel, fostul sef al Complexului Energetic Oltenia. Si Ciurel este trimis in judecata in dosarul Turceni- Rovinari, alaturi de Victor Ponta.

Potrivit ziarului Pandurul, pe locul cinci la Camera Deputatilor se afla actualul deputat Mihai Weber, iar pe sase Bebe Ionica. De asemenea, la Senat, pe locul doi este Claudiu Manta, iar pe trei Andrei Maioreanu.