Presedintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat pe prim-ministrul Dacian Ciolos ca se afla "intr-o campanie electorala mascata fatisa" si i-a transmis ca, daca intentioneaza sa se inscrie in vreun partid in perspectiva alegerilor parlamentare, trebuie sa demisioneze din Guvern, relateaza Mediafax.

Liviu Dragnea si Dacian CiolosFoto: Agerpres

"Se pare ca de o buna perioada de timp, domnul Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata. S-ar putea ca in anumite situatii sa fie o campanie electorala pe bani publici, dar este o campanie electorala mascata fatisa. Daca vrea sa se inscrie el sau un membru al Guvernului intr-un partid politic trebuie sa-si dea demisia din partid¬, a declarat Liviu Dragnea, aflat la evenimentul organizat de catre OPSD Bucuresti cu ocazia "Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice", la Rin Grand Hotel.

"Daca Ciolos, daca domnul Ciolos vrea sa se inscrie intr-un partid politic, trebuie sa-si dea demisia. Daca face acest lucru este un mincinos pentru ca a spus la investitura si inainte de investitura din Parlament ca nu se va inscrie in niciun partid politic si nu va participa la alegeri", a subliniat liderul PSD.