Liderii PSD s-au adunat duminica seara la Palatul Snagov pentru botezul fiului secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu. la petrecerea fastuoasa au luat parte Adrian si Dana Nastase - nasii copilului, Gabriel Oprea, Calin Popescu Tariceanu, Teodor Melescanu, Gheorghe Nichita.

Botezul fiului lui Codrin Stefanescu (PSD)Foto: Captura Cancan

CanCan a publicat magini de la petrecerea pe care a descris-o drept "faraonica" si "imperiala"

La petrecere au luat parte 400 de persoane, printre care lideri PSD din Bucuresti si din teritoriu. O absenta remarcabila a fost cea a lui Liviu Dragnea, care, potrivit sursei citate, a confirmat participarea, insa nu a venit. CanCan vorbeste despre comentarii ale "batranilor" care au interpretat absenta ca "un semnal (...) in sensul ca nu ar mai fi in mari gratii."

Evenimentul Zilei, citand un lider PSD caruia nu ii da numele, vorbeste despre reactivarea "politica" a lui Adrian Nastase, alegerea de nas fiind "un semnal in partid":

"Cand s-a aflat ca Dana si Adrian Nastase sunt nasii de botez alesi de Codrin Stefanescu, s-au auzit unele susoteli in partid. Unii au sustinut ca e vorba de o alegere neinspirata, avand in vedere dosarele si fosta detentie a lui Adrian Nastase. Prin aceasta alegere, insa, Codrin Stefanescu a dat un semnal in partid. Mesajul indirect a fost urmatorul: indiferent de numarul dosarelor fabricate de autoritati, liderii de ieri si de astazi ai PSD trebuie sa stranga randurile si sa se sustina intre ei. De fapt, Stefanescu a criticat, in repetate randuri, marginalizarea si ostracizarea fostului premier Adrian Nastase, sustinand ca problemele acestuia cu Justitia au fost cauzate tocmai de faptul ca Nastase a adus beneficii partidului. La urma urmelor, este firesc ca munca politica a acestui om sa nu fie data uitarii. Sa nu uitam ca Nastase nu reprezinta un caz izolat, fiindca mai sunt si altii care au suferit marginalizarea in partid", a declarat liderul social-democrat pentru EVZ.