Titus Corlatean si Rovana Plumb vor candida la alegerile parlamentare din acest an pe listele PSD Dambovita, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, potrivit Agerpres. Corlatean a fost acuzat de abuz in serviciu in dosarul legat de votul in diaspora la alegerile prezidentiale din 2014, insa senatorii au respins solicitarea DNA de urmarire penala pe numele fostului ministru de Externe.

Titus CorlateanFoto: Agerpres

Rovana Plumb este deputat in Colegiul 2 Pucioasa, judetul Dambovita, si va candida la Camera Deputatilor, iar Titus Corlatean, care nu este membru al organizatiei judetene, va candida la Senat.

"Miercuri la Biroul Permanent Judetean, cu unanimitate de voturi, s-a acceptat candidatura domnului Titus Corlatean pentru lista de Senat in judetul Dambovita. Ca urmare, la Senat, la momentul acesta avem inscrise urmatoarele candidaturi: Tutuianu Adrian, Badea Leonardo, Oprea Alexandru, Tachianu Marian si Corlatean Titus. Pentru Camera Deputatilor, tot cu unanimitate de voturi, au fost respinse candidaturile domnilor Stefanescu Radu Alexandru si Dobre Marius Adrian, care nu erau membri ai organizatiei PSD Dambovita. Au ramas candidati pe lista pentru deputati Rovana Plumb, Holban Carmen, Stefan Corneliu, Sandu Gabriel Danut, Gilia Claudia, Vladuca Oana, Greaca Luisa", a precizat Tutuianu.

El nu a exclus ca listele de candidati sa mai sufere modificari.

"Va precizez ca in cursul zilei de astazi, dar si maine voi avea discutii cu toti candidatii, este posibil ca unii dintre ei sa treaca de pe o lista pe alta, dar asta depinde exclusiv de intentia lor", a adaugat Tutuianu.