Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a declarat luni seara, la Digi24, ca are o "dilema" daca sa intre sau nu intr-un partid politic si a participa la alegerile din iarna, insa in acest moment ar prefera sa ramana neimplicat pana la finalizarea mandatului si sa-si termine proiectele, pentru ca "mai are nevoie de timp", decat sa intre in alegeri alaturi de un partid, potrivit News.ro.

Dragos PislaruFoto: HotNews.ro

"In acest moment eu cred ca in lunile pe care le mai am eu mai am o promisiune importanta, legea salarizarii unitare. Este destul de greu sa cred ca daca plec inainte de campania electorala pot sa vin cu o versiune pe acest proiect. (...) Daca este sa discutam asa cum stau lucrurile in acest moment, mai degraba as sta sa-mi rezolv lucrurile pe care mi le-am asumat", a afirmat Dragos Pislaru.

El a adaugat ca "mai are nevoie de timp" pentru a finaliza unele proiecte incepute sau anuntate si a spus ca are aceasta "dilema" cu privire la un eventual viitor politic: "Daca ar fi sa aleg in a-mi termina agenda si a ma implica acum, repede, zang-zang, intr-o campanie, mai degraba as vrea sa vad ca-mi termin agenda."

Ministrul a recunoscut ca, odata ce a preluat acest minister si "si-a pus talantii la bataie", ar fi "deschis" sa continue munca in minister, si nu exclude aceasta varianta, dar pana acum nici nu a primit o oferta concreta: "Nu am primit o oferta concreta de a avea o pozitie in campanie. Nu am o astfel de oferta concreta pe masa sau o discutie. (...) As putea sa fiu mult mai util, fara sa fiu arogant, terminand ceva decat miscandu-ma", mai spune Dragos Pislaru.

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, in august, la B1 Tv, ca premierul Dacian Ciolos le-a transmis, recent, ministrilor din Executiv, ca el, personal, nu va merge la niciun partid si nu va da semnal pentru nimeni, iar acei ministri care se vor inscrie, la un moment dat, intr-un partid politic, pe o lista, trebuie sa plece din Guvern.