Liderul PRU Bogdan Diaconu a initiat pe Facebook un apel pentru a-l aduce pe Victor Ponta in formatiunea sa, inspirat din jocul PokemonGO, cerandu-le sustinatorilor sai sa ii scrie fostului premier un mesaj pentru ca "cel mai tare pokemon" sa vina in PRU, Ponta raspunzand ca, dupa ce a fost "Mickey Mouse" si "PuieMonta", a ajuns PokePonta, scrie News.ro.

PokePontaFoto: Facebook - Bogdan Diaconu

"Apel catre toti romanii! Ajutati Partidul Romania Unita sa-l prinda la Pokemon GO pe cel mai tare POKEMON! Da-i lui PokePonta un mesaj pe FB sa vina la PRU!!!", se arata in mesajul lui Bogdan Diaconu.

Dupa o ora de la postarea liderului PRU, Victor Ponta a raspuns, glumind, pe Facebook: "Ei asta mai lipsea. Dupa ce am fost Mickey Mouse, The Plagiator, PuieMonta, etc., etc., am ajuns si PokePonta".

El a spus ca deja copiii lui l-au "capturat", dar in ceea ce priveste apelul lui Bogdan Diaconu "de maine la Parlament vedem".

Dupa campania de racolari inceputa de PRU, in urma careia mai multi parlamentari au intrat in formatiune, Bogdan Diaconu a afirmat ca acum il asteapta si pe Victor Ponta sa faca acest pas. In replica, fostul premier a spus ca va ajuta PRU cu sfaturi, dar nu doreste sa plece din PSD.