Co-presedintele PNL Alina a scris sambata, pe pagina sa de Facebook, ca "PNL are un plan ambitios pentru Sanatate: dublarea salariilor medicilor inca de la inceputul guvernarii, construirea celor 8 spitale regionale pe care PSD nici nu le-a inceput cat a fost la putere, 900 de constructii tip Casa medicului - cabinet medical si locuinta pentru medicii din rural si din orasele mici." Amintim ca este a doua promisiune de cresteri salariale substantiale facuta de PNL in decurs de doar doua zile, dupa ce vineri, liberalii au anuntat ca intentioneaza sa creasca in medie cu 22% salariile functionarilor publici incepand din 2017, in eventualitatea in care va ajunge la guvernare.

HotNews.roFoto: Hotnews

In legatura cu promisiunile facute sambata, Alina Gorghiu se declara sigura ca "Un guvern liberal le va putea duce la indeplinire."

"80% dintre absolventii de Medicina vor sa plece din Romania. Cand trebuie sa mearga la medic sau au nevoie sa se interneze intr-un spital de stat, aceeasi dorinta ii incearca si pe pacienti", a mai scris co-presedintele PNL pe Facebook.

"Nu vom putea rezolva criza din Sanatate fara sa directionam resurse importante spre acest sector", incheie Alina Gorghiu.