Partidul National Liberal (PNL) sustine demersurile Guvernului Ciolos, cu speranta ca pana la inceputul anului scolar sa fie rezolvate si problemele privind decontarea integrala a navetei scolare, achizitionarea manualelor pentru elevii de clasa a IV-a si obtinerea avizelor de functionare a scolilor, a declarat luni, vicepresedinta PNL, deputata Raluca Turcan.

Raluca TurcanFoto: Agerpres

Potrivit unui comunicat de presa citat de Agerpres, 'ultimele luni de guvernare au fost unele favorabile pentru invatamantul romanesc', PNL reusind 'sa impuna o serie de prioritati Guvernului Ciolos, iar rezultatele incep sa apara.'

Raluca Turcan lauda faptul ca 'Guvernul a colaborat cu parlamentarii PNL la imbunatatirea legislatiei privind acordarea burselor si facilitatilor fiscale antreprenorilor care sprijina orice forma de educatie sau cercetare, iar initiativa PNL privind Bursa Investitorului a mai facut un pas in fata'. De asemenea, vicepresedinta PNL afirma ca, 'este primul an in care elevii de clasele a XI-a si a XII-a vor primi manuale gratuite'.

Proiectul PNL 'Masa la Scoala' este, conform deputatei, tot mai aproape de a fi implementat din anul scolar 2017-2018. 'Din aceasta toamna, Guvernul Ciolos va implementa un proiect pilot in 22 de scoli in care elevii vor primi o masa calda sau un pachet cu alimente diversificate', a mai spus Raluca Turcan.