PNL ia in calcul posibilitatea de a-i oferi lui Catalin Predoiu un loc eligibil pe lista pentru Senat de la Bucuresti, au declarat duminica surse din partid pentru Mediafax, potrivit carora intrarea lui Dacian Ciolos in PNL i-ar scadea credibilitatea si nu ar oferi multe puncte in plus liberalilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Catalin Predoiu ar urma sa primeasca un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare pe care PNL o va depune pentru Senat in Bucuresti, au declarat pentru Mediafax, surse din PNL, care au precizat ca in partid liberalii duc o lupta acerba pentru a obtine un loc eligibil pe listele de la Bucuresti.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, in luna iulie, ca esecul de la alegerile locale din Bucuresti nu il mai califica pe Catalin Predoiu pentru functia de premier si ca in partid se poarta discutii si se fac sondaje pentru a vedea care este profilul premierului pe care electoratul si-l doreste, urmand ca liberalii sa tina cont de acesta atunci cand isi vor desemna un prim-ministru.

Surse din PNL au declarat, totodata, pentru Mediafax ca liberalii sunt dezamagiti ca anumite cercetari sociologice arata ca electoralul nu il mai vede pe Dacian Ciolos la fel de credibil daca s-a alatura unui partid politic.

Copresedintele PNL Vasile Blaga declara, la sfarsitul lunii iunie, ca nu va fi paritate PNL-PDL pe listele pentru alegerile parlamentare. Filialele PNL urmau sa trimita pana pe 15 august prima varianta a listelor pentru parlamentare. Prima sedinta a conducerii liberale va avea loc luni, 22 august.