Alegerile interne pentru alegerea presedintelui PNL Sector 2 au fost amanate pe fondul tensiunilor din filiala, mai multe memorii care reclama modul in care sunt organizate alegerile fiind transmise catre conducerea PNL Bucuresti, au declarat pentru Mediafax surse din PNL.

PNLFoto: Hotnews

Presedintia PNL Sector 2 este disputata intre fostul lider al filialei, senatorul PNL Anca Boagiu, si viceprimarul Sectorului 2, fostul deputat PNL Dan Cristian Popescu, care si-a depus deja candidatura pentru alegerile interne din filiala, au declarat pntru Mediafax surse din PNL.

Potrivit surselor citate, alegerile interne care ar fi trebuit sa aiba loc pe data de 17 august au fost amanate fara a se stabili o noua data la care se vor organiza, dupa ce mai multe memorii au fost transmise conducerii PNL Bucuresti pentru ca oamenii cu drept de vot din fostul partid Forta Civica, care il sustin pe viceprimarul Sectorului 2, fostul deputat PNL Dan Cristian Popescu, nu se regaseau in baza de date, iar cei care mergeau la sediu sa isi achite cotizatia ca sa poata vota nu puteau face acest lucru fiindu-le invocate diverse motive.

"De la fostul FC nu erau in baza de date decat vreo trei oameni din aproape 300 de membrii", au precizat surse pentru Mediafax.

La randul lor si membrii din aripa fostului PDL au adresat conducerii memorii in care au sesizat ca sunt membri ai organizatiei care ataca in continuare partidul si se incearca aducerea in filiala a unor membri care sunt stimulati financiar sa-l voteze in alegerile interne pe actualul viceprimar al Sectorului 2, au declarat surse pentru Mediafax.

Conducerea PNL Bucuresti a luat act de memoriile formulate de mai multi membri ai PNL Sector 2 si a decis sa amane alegerile interne din data de 17 august la care ar fi trebuit sa participe aproximativ 700 de membri ai filialei, potrivit surselor citate.

PNL Bucuresti nu a stabilit inca o noua data pentru organizarea alegerilor pentru presedintia PNL Sector 2 si nici nu a decis daca vor fi aplicate sanctiuni pentru neregulile invocate in memoriile transmise atat de aripa care o sustine pe Anca Boagiu, cat si de cea care il sustine pe Dan Cristian Popescu.

Disputa Dan Cristian Popescu - Anca Boagiu a fost la cote maxime si in preajma alegerilor locale, primul reprosandu-i lui Boagiu ca l-ar fi sabotat in campanie. De altfel, aceasta a ezitat sa isi dea demisia din fruntea filialei, considerand ca responsabili pentru esec sunt alti lideri, cum ar fi Teodor Atanasiu.