Clotilde Armand, consilier local USB, a declarat vineri, la o conferinta de presa sustinuta la Bistrita, ca nu isi doreste o functie de parlamentar, dar ca, cel mai probabil, va fi "obligata" sa intre in cursa electorala pentru a aduna voturi pentru noua formatiune creata, Uniunea Salvati Romania, transmite Agerpers.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Eu, de exemplu, nu sunt interesata de o functie in Parlament. Probabil voi fi obligata sa particip, pentru ca sunt cineva care trage, dar eu, personal, as prefera sa ma ocup de meseria mea si de copiii mei. In plus, castig de trei ori mai mult, asa ca va spun sincer atunci, daca fac asta, cand sunt mii de oameni care ma cunosc, in niciun caz nu as vrea sa fie o pata pe reputatia mea, mai ales ca reputatia mea pe partea profesionala ar suferi foarte, foarte mult. Adica daca as face ceva ce nu ar fi dezinteresat, cum spun eu, ceva care ar fi in interesul meu propriu, ar fi o pata pentru viata mea si pentru Franta si pentru familia mea", a declarat Armand, care se afla intr-un turneu prin tara pentru a contribui la infiintarea filialelor USR.

Armand a ajuns la Bistrita venind din judetul Suceava, in incercarea de a sta de vorba cu cei interesati sa faca parte din noul partid politic. Potrivit acesteia, se cauta in special oameni care au activat in cadrul unor ONG-uri si care au o reputatie buna in comunitate.

"Nu ne grabim asa tare, preferam sa stim exact cine sunt oamenii", a precizat Armand.

Intrebata despre potentialul USR de a intra in viitorul Parlament, Clotilde Armand a dat ca exemplu unele filiale unde este increzatoare ca vor fi obtinute voturi suficiente.

"Sunt niste orase unde stim clar deja ca va fi in regula. Un exemplu este Cluj, altul este Iasi, unde avem deja 500 de oameni si aceasta alianta pentru Iasi e bine si nu vor fi probleme. La Bacau este un grup foarte bun de oameni, la Ploiesti la fel", a mai spus Armand.