Deputatul liberal Diana Tusa a afirmat vineri seara, intr-o discutie online cu sustinatorii liberali, ca "PNL este in deriva, politica pumnului in gura este principiul suprem" si ca "in general combinatiile politice sunt mai importante decat programul de guvernare", potrivit Mediafax.

Diana TusaFoto: AGERPRES

Deputatul PNL considera ca partidul din care face parte a uitat ce inseamna dreapta si a imbratisat masurile populiste, lucru care a fost demonstrat prin rezultatul la alegerile locale. De asemenea, in opinia ei, liberalii vor putea sa-si impuna un premier "doar printr-o minune" si ca nu exista la PNL o persoana mai capabila decat actulul premier Dacian Ciolos pentru functie.

Diana Tusa mai spune ca nu exista o politica de cadre in PNL si ca se ignora sondajele si ca in partid conteaza sustinerea celor din conducere: "Putin va intereseaza pe dumneavoastra de faptul ca se arunca vina pe ceilalti sau se critica sau nu Guvernul... va intereseaza oferta politica menita sa va usureze viata. Dar despre aceste lucrui nu se vorbeste in PNL. Si acesta este un alt motiv pentru care nu ma mai regasesc in acest partid."