Deputatul de Bacau, Valerian Vreme, fost ministru comunicatiilor in Guvernul Boc, a fost numit in cadrul Comitetului Executiv National la care s-a consfintit fuziunea dintre PMP si UNPR, noul sef al Organizatiei judetene Bacau. Este cunoscuta relatia stransa pe care deputatul bacauan o are cu fostul presedinte al Romaniei

Valerian VremeFoto: Hotnews

"Relatia mea cu Traian Basescu nu s-a oprit, practic, niciodata", spune deputatul Valerian Vreme, chemat de presedintele PMP sa conduca organizatia judeteana Bacau a partidului. Fostul ministru al comunicatiilor a fost numit in locul actualului viceprimar al municipiului Bacau, Constantin Scripat.

"Principalul pas care trebuie facut in acest moment este grabirea procesului de fuziune dintre cele doua partide, PMP si UNPR in fiecare organizatie locala, in perspectiva alegerilor generale", a declarat Valerian Vreme care si-a propus pentru alegerile parlamentare in judetul Bacau "un scor de doua cifre".

Desi in fuziunea dintre UNPR si PMP, deputatul bacauan vine din randurile UNPR, Valerian Vreme spune ca "nu s-a dezis niciodata de Traian Basescu", iar la ora actuala "Romania are nevoie de Basescu, pentru vocea sa clara si marea sa experienta, mai ales in ceea ce priveste politica externa".

Valerian Vreme a fost scos din urmarirea penala in dosarul Microsoft - in iunie 2015, deputatul bacauan a fost audiat, ca martor, in dosarul Posta Romana

Valerian Vreme a absolvit, la fel vca majoritatea politicienilor romani, Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza” si la Universitatea Nationala de Aparare "Carol I”