Organizatia de tineret a UNPR a trecut la cea a PSD - Tineretul Social Democrat, unul dintre principalele motive invocate fiind ca modul de lucru al UNPR este in momentul de fata "anuntul la televizor", a anuntat, marti, presedintele organizatiei de tineret a UNPR, Cezar Stancu.

"Astazi, Tineretul Progresist pe care il reprezint din functia de presedinte alege si decide sa se alature Tineretului Social Democrat si PSD. Este un moment delicat si de viitor in spectrul si in planul politic pe care un tanar il alege sa-l urmeze in Romania", a precizat Stancu la o conferinta de presa comuna cu presedintele TSD, Gabriel Petrea.

"Din pacate, si asta este o mare suparare a noastra, despre fuziunea cu PMP am aflat de la televizor. A fost o mare suparare, pentru ca noi, in UNPR, am muncit foarte mult si am avut incredere in niste lideri care, din pacate, acum nu au mai fost in UNPR. S-au schimbat echipele si am dat aceeasi incredere si noii echipe, insa am avut o mare suparare in momentul in care am vazut fuziunea cu PMP la televizor", a spus el.

"Din start, organizatia noastra, una dintre cele mai puternice organizatii pe care o aveam este aici, la Bucuresti, care insumeaza minimum 1.000 de membri - tineri, studenti si elevi - si organizatiile din tara, care ajung la peste 2.000-3.000 de tineri, o sa ni se alature", a mai spus Stancu.