Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni ca vicepremierul Costin Borc se va retrage din viata publica incepand din luna decembrie. Anterior, Dragnea sustinuse ca Borc ar intentiona sa intre in politica, facand referire la PNL. Liviu Dragnea a precizat ca Borc l-a informat luni, cu prilejul unei intalniri avute la sediul central al PSD, ca, din luna decembrie, va parasi viata publica, potrivit Agerpres.

Costin BorcFoto: AGERPRES

"Domnul vicepremier Borc a tinut sa-mi precizeze ca din decembrie nu vrea sa mai ramana in viata publica in Romania, cel putin asta mi-a zis la aceasta intalnire. Ceea ce l-am sfatuit eu, daca pot numi sfat, mi-am dat o parere, ca ar face foarte bine daca in toate aparitiile publice ar vorbi mai putin de politica, aproape deloc, si mai mult de economie si de domeniul pe care il coordoneaza. Cred ca ar fi mult mai bine", a declarat Liviu Dragnea, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD.

Liderul PSD a mai spus ca "oamenii asteapta de la Guvern sa faca lucruri concrete" si mai putine discutii sau analize politice.

"Oamenii asteapta de la acest Guvern tehnocrat sa faca lucruri, asteapta mai putine discutii, mai putine analize politice, mai putine previziuni politice si sa faca lucruri concrete. Si eu, ca simplu cetatean, am aceleasi asteptari, mai ales ca i-am si votat. Si atunci sugestia mea a fost sa se ocupe mai mult de a face lucruri decat de a vorbi despre politica", a incheiat Liviu Dragnea.