Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la o emisiune TV, ca partidul pe care il conduce nu va face guvern cu PNL, cel putin atata timp cat el conduce formatiunea politica, informeaza Mediafax.

Liviu Dragnea la Antena 3Foto: Captura Antena 3

"Noi avem alianta cu ALDE care e din ce in ce mai solida, va fi solida si in continuare si este alianta cu care speram sa facem majoritate si sa formam guvernul dupa alegeri. Sub nicio forma nu sustinem un prim ministru tehnocrat, cu atat mai putin un guvern tehnocrat. Este imposibil, din punctul meu de vedere un guvern PSD-PNL (dupa alegerile parlamentare-nr.) . (...) Ce va spun acum sa fie foarte clar: PSD nu face guvern cu PNL, chiar daca este dezamagit si dl. Ponta si dl. Tariceanu, PSD nu face guvern cu PNL. Si as vrea sa inchidem subiectul acesta din punctul de vedere al PSD. (...) PSD, cat eu voi fi presedinte, nu va face guvern cu PNL", a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, laAntena 3.

Liviu Dragnea a afirmat ca "s-a tot spus" ca el vrea sa rupa alianta cu ALDE, ceea ce nu este real.

Presedintele PSD a adaugat ca nu ar face un guvern cu PNL nici daca PSD-ALDE ar lua mai putin de 50% in alegerile parlamentare. "Sa nu credeti ca intra in Parlament doar PSD, PNL si ALDE", a spus liderul social-democrat. Intrebat de ce ar refuza un guvern cu liberalii, Dragnea a raspuns ca asta ar echivala cu o lipsa de respect fata de alegatori.