Deputatul PNL Ovidiu Raetchi afirma intr-un comunicat de presa ca PNL cere primarului general Gabriela Firea si PSD sa il revoce pe viceprimarul Tudor Ionescu, "Tudy", ca urmare a reactiei societatii civile fata de alegerea acestuia.

Tudor IonescuFoto: Facebook/ Tudor-Tim Ionescu

Redam comunicatul PNL:

"Societatea civila a reactionat, astazi, violent, fata de alegerea, in functia de viceprimar al Capitalei, a unei persoane al carei CV nu contine nicio recomandare pentru ocuparea unei astfel de demnitati publice. Din contra, oricine a putut remarca faptul ca Tudor Ionescu - caci despre persoana sa este vorba - are altfel de orientari si afinitati decat cele presupuse de o functie publica de decizie.

Alegerea unui astfel de viceprimar se datoreaza, insa, presiunilor exercitate asupra PSD de catre presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, in conditiile aliantei pe care cele doua formatiuni o au la nivelul Bucurestiului. PSD a decis, astfel, sa faca un compromis pe seama bucurestenilor si sa ii jigneasca prin cedarea voturilor lor lui Tudor Ionescu - nimeni altul decat finul lui Tariceanu.

Data fiind aceasta situatie careia cu greu putem sa ii gasim un precedent, PNL cere PSD si primarului general, Gabriela Firea, sa il revoce cu prima ocazie pe Tudor Ionescu, dand astfel dovada intelegerii faptului ca penibilul are o limita, iar ridicolul nu trebuie sa faca niciodata casa buna cu gestionarea unor functii administrative sau politice de prim rang."