Biroul de presa al Partidului National Liberal a remis intregii prese un comunicat in care sustine ca "toate informatiile difuzate de agentia de presa Hotnews sunt simple stiri inventate, menite sa manipuleze opinia publica". Comunicatul nu face referire la nici o stire punctuala a HotNews.ro, asa ca ii rugam pe cititori sa ne spuna la articol cred ca s-a referit biroul de presa al liberalilor.

Comunicatul de presa al PNL

"Biroul de presa al PNL este imputernicit sa precizeze ca toate informatiile difuzate de agentia de presa Hotnews sunt simple stiri inventate, menite sa manipuleze opinia publica.

A devenit o practica a acestei agentii citarea unor asa-zise surse anonime pentru difuzarea unor dezinformari si speculatii in locul stirilor autentice.

Daca informatiile ar fi adevarate si nu ar fi vorba decat de stiri fabricate, agentia de presa Hotnews ar fi citat persoanele care le-au pus in circulatie.

Avand in vedere minciunile si speculatiile difuzate astfel, este clar ca agentia de presa Hotnews actioneaza intr-un mod penibil si descalificant pentru intreaga media romaneasca."