Bogdan Toader, seful Consiliului Judetean Prahova, a explicat gestul colegului sau de partid Alexandru Banica, care i-a sarutat mana in fata intregului consiliu, prin faptul ca acesta l-ar fi confundat fostul prefect, o femeie, informeaza Digi24.

Un consilier PSD ii pupa mana sefului CJFoto: Captura YouTube

Bogdan Toader mai spune ca s-a simtit jenat si a pus reactia consilierului pe seama emotiei. "Dansul mi-a spus ceva de genul ca a crezut ca este doamna Paraschiv, doamna fost prefect", a declarat Bogdan Toader.

Intrebat daca a fost confundat de catre consilierul judetean PSD Rodica Paraschiv, noul sef CJ Prahova a raspuns: "Da. Eu m-am simtit jenat, mi-am retras mana, l-am strans in brate. Nu pot sa imi explic gestul dansului, dar tind sa cred ca a fost vorba de o situatie emotiva foarte - foarte mare. A fost o incercare dar nu s-a concretizat cu sarutatul mainii".

Bogdan Toader (PSD), in varsta de 32 de ani, a fost ales miercuri presedinte al Consiliului Judetean Prahova, prilej cu care a fost aplaudat, iar unul dintre consilierii judeteni ai PSD, Alexandru Banica, care face parte din Organizatia de Pensionari a partidului, i-a pupat mana, sub privirile lui Mircea Cosma, fostul sef de CJ timp de 12 ani, asa cum arata imaginile filmate de Ziarul Incomod.

Toader a fost ales cu 22 de voturi pentru din totalul de 37, in timp ce contracandidatul sau Iulian Dumitrescu a obtinut doar 14 voturi din partea celor 15 consilieri PNL prezenti, unul din voturile liberalilor fiind anulat, potrivit PH-Online.ro.