Senatorul Ioan Iovescu, fost PP-DD si care tocmai a parasit UNPR, a fost acuzat de fostii colegi de partid ca doarme in biroul din Parlament, unde face mizerie. La randul sau, Iovescu recunoaste ca mai doarme in biroul de parlamentar pentru ca sta cu chirie la o "familie sarmana" pe care nu doreste sa o deranjeze.

Iovescu IoanFoto: senat.ro

"Stateam si pregateam materialele de plen si vine domnul coleg si ma omoara, sa ma ia la bataie si am fugit repede afara si mi-a luat haina de aici si mi-a aruncat-o afara, pentru ca eu as fi plecat din grupul UNPR", a explicat senatorul Ioan Iovescu gestul senatorului UNPR Constantin Popa, care a intrat peste el, potrivit Digi24.

"Poti sa minti in halul acesta? Nu ti-e rusine? Ia uitati-va ce se intampla aici cu domnul Iovescu. Daca voua vi se pare normal ca in Senatul Romaniei aiba asa ceva. Ia uitati-va ce este aici. Nu il omoara nimeni!", a reactionat Popa.

La randul, senatorul UNPR Sebastian Grapa le-a spus jurnalistilor, in timp ce Popa le arata acestora biroul respectiv, ca Iovescu primeste bani de cazare.

"Omul acesta primeste bani de cazare si doarme aici. Ce facem cu atatea sticle goale? Omul acesta e bolnav. Intrebati-l pe el. Acesta e loc de legiferare, nu este casa de odihna!" a spus Grapa.

In alte imagini difuzate de Digi 24, Popa a scos pentru jurnalisti geamantanul cu haine ale lui Iovescu, pentru a isi demonstra acuzatiile.

Ulterior, Iovescu a explicat ca presei ca si-a luat chirie la o "familie sarmana" pe care nu vrea sa ii deranjeze si a recunoscut ca doarme uneori in parlament, spunand ca are un "prosopel".

Imagini Digi 24: