Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, joi, pe pagina sa de Facebook, ca demisioneaza din ONG-ul Asociatia Salvati Bucurestiul pentru a fi consilier general. "Incepand de astazi voi fi consilier general. Astazi, dupa opt ani si jumatate, demisionez din Asociatia Salvati Bucurestiul, pentru a nu fi in conflict de interese." Nicusor Dan mai scrie ca "Uniunea Salvati Romania e cauza cea mai importanta acum. Putem impreuna sa schimbam Romania."

HotNews.roFoto: Hotnews

Fostul candidat la Primaria Capitalei a scris pe Facebook ca "Opt ani si jumatate nu e putin. Aveam proiecte matematice, aveam planuri cu familia, cu prietenii, aveam carti de citit. Toate lasate in asteptare. Nu stiu daca voi ierta, dar sigur nu-i voi uita pe ticalosii care m-au obligat sa-mi neglijez proiectele. Pe de alta parte, am cunoscut sute de oameni deosebiti cu care am impartasit cauze. A fost o fericire si o onoare sa fim colegi. Uniunea Salvati Romania e cauza cea mai importanta acum. Putem impreuna sa schimbam Romania."

Nicusor Dan (USB) s-a clasat, la alegerile din 5 iunie, pe locul 2 in cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, cu 30,52%. Uniunea Salvati Bucurestiul a obtinut 15 mandate in Consiliul General al Capitalei, clasandu-se pe locul al doilea dupa PSD (care are 24 de mandate).