Avocatul Gheorghe Piperea anunta ca nu va prelua sefia organizatiei Bucuresti, dar precizeaza ca ramane deschis unui proiect de ''anvergura nationala'', potrivit Mediafax.

''Nu voi prelua conducerea organizatiei PNL Bucuresti. Raman insa dispus sa ma implic si sa conduc un proiect de anvergura nationala, daca si cand mi se va propune. Politica si administratia pot fi instrumente pentru astfel de proiecte, asa cum s-a dovedit in cazul legii darii in plata. Oricum ar fi, eu raman acelasi'', a scris avocatul pe Facebook duminica seara.

Avocatul Gheorghe Piperea a declarat joi pentru MEDIAFAX ca daca ar accepta ofera PNL de a prelua organizatia Bucuresti ar trebui sa aiba control asupra listei de parlamentari, afirmand ca un lider nou ar trebui sa deschida una dintre listele pentru alegerile din toamna, iar presedintii de sectoare sa fie pe locuri eligibile.

Gheorghe Piperea a subliniat ca daca ar accepta oferta PNL nu ar vrea sa fie ''un fantezist care se pune in vitrina pentru a trage dupa el o echipa de personaje pe care deja Bucurestiul le-a sanctionat''.

''Daca ar trebui sa accept probabil ca ar trebui sa am un fel de control asupra listei de parlamentari pentru ca daca te duci la alegeri ca sa arati ca s-a schimbat fata PNL trebuie sa vii cu fete noi, nu cu aceleasi fete obosite, care sunt pe sticla de ani de zile si pentru care oamenii nu au iesit din casa. Aproape 70% din bucuresteni nu a iesit la vot'', a explicat Piperea.

Aripa PDL o sustine pe Adriana Saftoiu pentru preluarea organizatiei de Bucuresti, conducerea liberala avand discutii preliminare si cu aceasta. Saftoiu nu are insa aceeasi sustinere din partea vechiului PNL, care o vede mai degraba sefa la sectorul 4.