Presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, a declarat, joi, ca nu mai este interesat de un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean Gorj, afirmand ca la nivelul administratiei judetene "este nevoie de suflu nou", transmite Agerpres.

Ion CalinoiuFoto: AGERPRES

Ion Calinoiu a ocupat functia de vicepresedinte al CJ Gorj timp de doua mandate in perioada 1996-2004, iar din 2004 este presedinte al institutiei. Acesta ar fi fost al patrulea mandat.

"Decizia este a mea si nu putea fi influentata de nimeni decat de mine. Eu am constatat nu acum ca e momentul de a nu mai continua ca presedinte al CJ, ci de o bucata de vreme mult mai mare. Chiar de la inceputul mandatului al treilea mi-am spus ca mai am un mandat de dus la bun sfarsit. E nevoie de a improspata administratia, e nevoie de suflu nou', a afirmat Calinoiu.

Presedintele PSD Gorj, Florin Carciumaru, a anuntat ca organizatia il va sustine pe Cosmin Popescu pentru a ocupa functia respectiva si pe Ciprian Florescu pentru un nou mandat de vicepresedinte al CJ, urmand ca celalalt post de vicepresedinte sa fie ocupat, in urma protocolului cu ALDE, de un reprezentant al acestei formatiuni.