Liderul USB Nicusor Dan a declarat ca, in perspectiva alegerilor generale, exclude o alianta cu "un PNL, asa cum arata azi" si este prea devreme sa spuna daca ar colabora cu un PNL condus de Dacian Ciolos, reprosandu-i insa premierului ca este la sefia unui Guvern din care face parte Petre Toba, transmite Mediafax.

Nicusor Dan si Clotilde ArmandFoto: Captura Digi 24

Nicusor Dan a facut astfel referire la acuzatiile de plagiat la adresa ministrului de interne, Petre Toba, acuzatii care nu au fost clarificate, in pofida promisiunilor premierului.

"Pentru moment, asa cum arata PNL azi, excludem orice alianta", a raspuns Nicusor Dan, intrebat, la Digi 24, daca ia in calcul o alianta cu liberalii in perspectiva alegerilor parlamentare din toamna.

Intrebat daca ar face alianta cu un PNL condus de premierul Dacian Ciolos, Nicusor Dan a spus: "E asa de departe pana acolo, nu as vrea sa raspund la aceasta intrebare. Adica e o ipoteza, dar..."

Clotilde Armand a intervenit, parand mult mai deschisa fata de un astfel de scenariu: "Ar fi o directie foarte buna, dar nu stim... Eu cred in sinceritatea lui, cred ca e un om cinstit".

Nicusor Dan a revenit si el asupra subiectului, la insistentele jurnalistilor: "Stiti, domnul Ciolos este o persoana rezonabila, insa in momentul de fata conduce un guvern cu domnul Toba", a spus Nicusor Dan, adaugand ca isi mentine afirmatiile anterioare potrivit carora este prea devreme sa se pronunte pe o astfel de varianta.