Uniunea Salvati Bucurestiul devine Uniunea Salvati Romania si va lupta pentru locuri in Parlament la alegerile parlamentare din acest an, a anuntat Nicusor Dan duminica seara, dupa incheierea sectiilor de vot si anuntarea exit-poll-urilor. Amintim ca primele estimari date de toate cele 3 exit-poll-uri il plaseaza pe Nicusor Dan pe pozitia secunda, dupa Gabriela Firea, care a castigat primaria Capitala. In cursa pentru Bucuresti, USB s-a plasat, de asemenea, pe pozitia a doua, dupa PSD si inainte de PNL.

Nicusor DanFoto: Captura Facebook

"Vreau sa ii asigur pe bucurestenii care m-au votat ca nu voi face niciun compromis", a declarat Nicusor dan.

"USB este formata din oameni carre nu au mai facut politica pana acum, oameni care sunt competetnti in meseria lor, care fac un sacrificiu fata de cariera lor intrand in politica pentru a apara binele comun. Nu fac asta pentru functii"

Potrivit presedintelui USB, clasa politica a dezamagit populatia, nu numai in Buuresti ci in intreaga tara. In acest context, Nicusor Dan a anuntat ca "Uniunea Salvati Bucurestiul devine Uniunea Salvati Romania si va lupta pentru locuri in Parlament la alegerile parlamentare din acest an".