Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca este "foarte posibil" ca Valeriu Zgonea sa fie revocat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor pe 7 iunie, cand deputatii isi reiau activitatea in parlament, dupa alegerile locale.

"Este foarte posibil pe 7 iunie, marti. Este campanie electorala, colegii deputati sunt in teritoriu. Ca sa putem declansa procedura de revocare ne trebuie, in mod aritmetic, un numar suficient (de parlamentari - n.r.). Totusi, nu crapa Parlamentul daca mai sta acolo pana pe 7 iunie. Pe 7 iunie suntem pregatiti sa indeplinim procedurile de revocare", a spus liderul PSD, intr-o conferinta de presa la Sebes, intrebat cu privire la schimbarea lui Zgonea de la sefia Camerei Deputatilor, potrivit Agerpres.

Dragnea a mentionat ca partidul va face propunerea pentru sefia Camerei Deputatilor in momentul in care respectiva functie va fi vacanta.

"Atata timp cat nu este vacant, eu nu imi permit sa vantur nume care sa fie rostogolite. Cand scaunul va fi vacant, PSD va face o propunere, care se va si intampla", a spus Dragnea.