Presedintele Klaus Iohannis a semnat decleretele de rechemare de la post a 7 ambasadori ai Romaniei, din Elvetia, Serbia, Iran, Brazilia, Azerbaidjan, Pakistan si Kuwait, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Klaus IohannisFoto: Facebook - Klaus Iohannis

Decretele semnate de Klaus Iohannis:

Decret privind rechemarea domnului Daniel Cristian Ciobanu din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Azerbaidjan.

Decret privind rechemarea doamnei Anca Elena Opris din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Confederatia Elvetiana.

Decret privind rechemarea doamnei Diana-Anca Radu din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Federativa a Braziliei.

Decret privind rechemarea domnului Daniel Banu din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Serbia.

Decret privind rechemarea domnului Vasile Sofineti din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Statul Kuwait.

Decret privind rechemarea domnului Emilian Ion din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Islamica Pakistan.

Decret privind rechemarea domnului Cristian Teodorescu din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Islamica Iran.