[P] Care sunt problemele cu care se confrunta Sectorul 2 al Capitalei si cum pot fi acestea rezolvate? Dan Cristian Popescu, candidat PNL la primaria Sectorului 2, a discutat online cu cititorii

de N.A.     Smile Media
Joi, 19 mai 2016, 12:35 Actualitate | Politic


Dan Cristian Popescu
Foto: Arhiva personala
Care sunt problemele cu care se confrunta Sectorul 2 din Bucuresti? Care sunt planurile si prioritatile candidatului PNL la primarie? Cine este si ce vrea sa faca Dan Cristian Popescu in sectorul 2 daca va ajunge primar? Dan Cristian Popescu, candidatul PNL la primaria Sectorului 2, a discutat online cu cititorii, vineri de la ora 12.30.

 • Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului
 • Nu adresati mai mult de doua intrebari
 • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


Întrebari puse de cititorii HotNews.ro:


 • solaris

  Buna ziua,
  Cum vi se pare, cand mergeti pe Stefan cel Mare, ca blocul de la nr. 15, dintre IGPR si Aleea Circului, arata ingrozitor de urat ? De ce nu se incepe si reabilitarea acestuia ? Multumesc frumos !
  Si, mult succes !

6449 vizualizari

 • PARCARI !! (Joi, 19 mai 2016, 13:50)

  mihai [anonim]

  In sectorul 2 este o nevoie acuta de parcari. Probabil cea mai grava situatie este in sos. Iancului, unde linia de tramvai, reparata pe bani grei si cu multe amanari, ocupa un spatiu enorm in detrimentul locurilor de parcare laterale, care au fost desfiintate. Iar tramvaiele circula rar si cu doar cativa pasageri. Se pot gasi solutii de tip parteneriat public-privat ? De exemplu, pe locul fostei fabrici Zefir – azi o ruina cu aspect oribil – ar putea parca sute de masini, cel putin pana ce proprietarul terenului va binevoi sa faca ceva acolo …
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:02)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui mihai

   Fabrica Zefir din cate stiu este o propietate privata si nu stiu daca poate folosita, dar voi incerca acest lucru. Am biroul parlamentar pe Iancului si cunosc foarte bine problema cauza de lipsa locurilor de parcare. Vreau sa fac in sectorul 2 10.000 de locuri de parcare in urmatorii 4 ani prin:

   1. introducerea de sensuri unice pe toate strazile secundare unde se poate;
   2. parcari mari la intrarile in sector (Colentina, Pantelimon, Andronache) unde cei veniti din afara sa isi poata lasa masina, iar pe cei din sector care nu folosesc masina decat ocazional sa ii incurajam sa o parcheze acolo gratuit;
   3. parteneriate ale Primariei cu marile dezvoltari comerciale (Mega Mall, de exemplu) pentru folosirea miilor locuri de parcare pe timpul noptii;
   4. amenajarea de parcari temporare pe terenuri private, nefolosite, in schimbul scutirii de impozit pe perioada contractuala;
   5. identificarea de terenuri publice pentru construirea de parcari supraterane.

   In cazul Sos. Iancului in prima faza voi repermite parcarea pe prima banda.
 • 1. Parcari, parcari, parcari (Joi, 19 mai 2016, 14:14)

  dinica [anonim]

  Strada Doamna Ghica pe care se strange tot traficul nord catre sud si est, este extrem de aglomerata. Primarii ne-au amenintat cu parcari, caut cateodata la Doamna Ghica si cate 90 de minute un loc. Studentii de la Constructii vin din provincie si parcheaza in zona Duminica si le lasa nemiscate pana Vineri. Pe Doamna Ghica la ora de varf, am facut in 20 de minute 200 de m.
  Cum veti rezolva?
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:05)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui dinica

   Pentru sectorul 2, prioritatea privind pasajele rutiere este traversarea Sos. Colentinei in intersectia Doamna Ghica. Dupa care trebuie rezolvate si Delfinului, trecerile peste caile ferate: Petricani, Andronache si Baicului. Si atunci cand va intra autostrada prin zona Gherghitei trebuie si traversata Colentina la intersectia cu Fundeni.

   Referitor la problema parcarilor, va rog sa cititi raspunsul meu de mai sus.
 • Intrarea pe Strada Maior Bacila (Joi, 19 mai 2016, 14:45)

  Adrian [anonim]

  1) La intrarea pe strada Maior Bacila din soseaua Colentina pe partea dreapta a inceput sa se formeze o mlastina, de cativa ani lucrarile de constructie de acolo au fost stopate si a ramas o mare groapa cu apa si vegetatia aferenta plus niste maidanezi in acea curte. Ce planuri aveti?
  2) pentru intrarea in parcul Plumbuita dinspre strada Maior Bacila pe langa Mega Image trotuarele sunt blocate de masini, de multe ori trebuie sa trec cu carutul copilul pe strada cand merg in parc, ce faceti cu masinile ce blocheaza trotuarele, unele dintre ele in totalitate?
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:13)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Adrian

   1. Acolo exista un contract de concesiune facut de primaria sectorului 2 cu o comapanie privata pentru realizarea unei "piete moderne". De urgenta trebuie reziliat contractul si mutarea inapoi a pietei.

   2. Introducerea sensurilor unica va elibera si trotuarele. Chiar am flimat un clip in acest sens:

   https://www.facebook.com/dancristianpopescu/videos/1064786236926857/?autoplay_reason=all_page_organic_allowed&video_container_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950137
 • Groapa de gunoi sector 2 (Joi, 19 mai 2016, 15:16)

  valahiandusk [utilizator]

  Ce se va intampla cu groapa de gunoi care generic se numeste Parc Plumbuita si insula aferenta?
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:17)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui valahiandusk

   Groapa de gunoi se numeste generic sectorul 2. Sunt gramezi de gunoi peste tot in sectorul nostru. Contractul de salubritate trebuie respectat in ambele sensuri (serviciile platite trebuie prestate). De asemenea, in sectorul 2 sunt aproximativ 30.000 de gospodarii care nu au un contract valid de ridicare a gunoiului menajer, iar acest gunoi ajunge in locuri improprii. Voi prelua costul ridicarii gunoiului menajer al tuturor gospodariilor din sector (taxa 0 pe gunoi). In paralel, voi mari de 10 ori amenzile pentru cei care arunca in continuare gunoiul pe strada. Voi cere firmei care se ocupa de salubritate sa isi creeze capacitati tehnice pentru colecatarea selectiva, iar cand acestea vor fi gata voi conditiona ridicarea lor de colectarea selectiva. La finalul acestui proces cred ca primaria va ridica gunoiul menajer fara a avea vreun cost suplimentar datorita gunoiului colectat selectiv, sau si datorita reducerii costurilor pe care le avem astazi cu colectarea gunoiului din zonele improprii.
 • Sector 2 (Joi, 19 mai 2016, 15:50)

  Daniel [anonim]

  In calitate de locuitor al sectorului in discutie as avea multe intrebari dar ma rezum la una: ce veti face pentru a imbunatati viata locuitorilor acestui sector(ma refer la infrastructura, parcuri etc etc; cred ca avem cel mai deplorabil sector din Bucuresti; precum si la partea de birocratie/coruptie din Primaria Sectorului 2)?
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:20)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Daniel

   Voi renunta la orice cheltuiala inutila si voi directiona banii pentru o infrastructura de calitate (reabilitare strazi, scoli, parcuri,etc). Mai multe informatii puteti obtine accesand site-ul: dancristianpopescu.ro.

   Lupta cu birocratia si coruptia va incepe prin transparenta totala a activitatilor primariei. Toate contractele vor fi pe site-ul primariei, orice leu cheltuit va putea fi urmarit de cetatenii sectorului 2.
 • Trafic fosta Platforma Industriala Pipera (Joi, 19 mai 2016, 16:49)

  auch [utilizator]

  Numarul autorizatiilor de constructie pentru zona din sector care probabil ca aduce cei mai multe venituri la bugetul local excede demult si cu mult infrastructura de transport din zona. Nici macar metroul nu mai face fata cererii de transport. Bariera de pe sos.Petricani la ora 18:15 (ora de varf) blocheaza si traficul de pe Dimitrie Pompeiu si Fabrica de Glucoza - atunci cand este lasata - si aglomereaza cu cozi de la Colentina pana la fabrica de Glucoza, pe 2 benzi, traficul in zona - atunci cand se ridica. Un traseu de aproximativ 4,5km, de pe Dimitrie Pompeiu pana pe Maior Bancila dureaza in medie 45 de minute.
  Microbuzele, autobuzele, autocarele care deservesc zona Pipera Nord si fac legatura cu statia de metrou Pipera stationeaza si ele pe Dimitrie Pompeiu, nu au unde intoarce decat in mijlocul strazii, generand alte blocaje.
  Masinile de mare tonaj utilizate in santierele nesfarsite din zona degradeaza carosabilul si genereaza la randul lor alte blocaje in trafic.
  Este bine stiut ca in zona Floreasca - Barbu Vacarescu - Platforma Pipera lucreaza peste 100 de mii de oameni care vin si pleaca in fiecare zi.
  Care este solutia pe care candidatul PNL la primaria sectorului 2 o vede - realizabila in timpul unui mandat - pentru a rezolva aceasta situatie din an in an mai greu de suportat?
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:22)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui auch

   Stiu problemele zonei, pe langa raspunsurile oferite cititorului Mihai, as adauga necesitatea largirii strazii Fabrica de Glucoza precum si construirea unei parcari publice supraetajate.
 • ? (Joi, 19 mai 2016, 17:36)

  Natasa [utilizator]

  Cum explicati brusca implicare in problemele sectorului acum cand aveti nevoie de voturi? Puteti justifica averea pe care ati facut-o si demonta teoriile conform carora nu ati facut-o cinstit? Bine, tinand cont ca articolul asta e platit si de promovare probabil ca va cadea la preselectie :))
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:26)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Natasa

   Locuiesc de cand ma stiu in sectorul 2 si am avut propuneri pentru problemele sectorului de ani de zile. Am avut in ultimii trei ani si jumatate, in mandatul de parlamentar, am avut mii de audiente la sediul meu din Sos. Iancului nr. 110.

   Ii indemn pe toti cei care au potentiale informatii despre incalcari ale legii, facute de oricine, sa se adreseze irganelor competente dupa caz (ANI, ANAF, DNA, samd). Nedepunerea acestor informatii se numeste tainuire si se pedepsete conform legii. Restul e cancan :).
 • Spatii Verzi si Locuri de parcare (Joi, 19 mai 2016, 23:52)

  Adrian [anonim]

  1. Ce veti face in privinta cresterii spatiilor verzi din sector tinand cont ca fosta administratie a reusit performanta sa dea autorizatii peste autorizatii exact pe spatiile dintre blocuri?

  2. Aveti in program ceva concret cu locurile de parcare? Nu generalitati?
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:29)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Adrian

   1. Am promis ca voi reanaliza toate dosarele de retrocedare intocminte ce vizeaza terenurile publice de pe raza sectorului 2. Vreau sa declar toate spatiile verzi din sector de utilitate publica pentru a bloca retrocedarea sau constructia pe aceste terenuri.

   2. Am raspuns concret mai sus la aceasta intrebare.
 • legaturi cu persoane controversate (Vineri, 20 mai 2016, 7:24)

  mihai [anonim]

  Puteti explica de ce ati stat in galeria lui DInamo la finala cupei alaturi de persoane controversate? Ce legaturi aveti cu acestia?
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:30)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui mihai

   La finala cu CFR Cluj, recunosc, ca bucurestean am tinut cu Dinamo. In galerie eram peste 25.000 de oameni. Daca stiti ceva despre vreo persoana de acolo, vedeti raspunsul dat Natasei.
 • Coruptie. Palatul Ghica, mosia Colentina sector 2 (Vineri, 20 mai 2016, 8:28)

  dinica [anonim]

  Buna Ziua,

  Ce veti face pentru recuperarea Palatului Ghica si a mosiei Colentina despre care se sustine(va atasez niste linkuri) ca apartin de fapt obstii si prin diferite manevre au ajuns in proprietate privata?

  http://www.realitatea.net/marin-gostin-rechin-imobiliar-si-in-cazul-palatului-ghica_1524240_foto_1410634.html
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/ghika-tei---palatul-preluat-prin-falsuri-243324
  http://www.nasul.tv/ancheta-puterea-escrocheria-asezamantul-ghica-tei-lake-residence-inaltat-pe-teren-furat-de-la-stat/
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:31)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui dinica

   Cititi raspunsul dat domnului Adrian. Multumesc!
 • intrebari (Vineri, 20 mai 2016, 9:32)

  Virginia [anonim]

  Cum vedeti problema curateniei in sectorul 2, ma refer la curatenia pe pe strazi/parcuri: de la hartii, pet-uri, guinoaie menajere lasate pe strazi, fecale de caine, pisici etc

  Cum vedeti rezolvarea constructiilor aparute intre blocuri, in parcuri ?...

  Ce solutii aveti la parcarile de masini aiurea, peste tot blocand atat vizibilitatea la trecerile de pietoni, intersectii cat si circulatia masinilor blocand si cate 2 benzi de circulatie pe strazile mari (cateva exemple, soseaua Mihai Bravu, Blv. Lacul Tei, Sos Stefan cel Mare)

  Cum vedeti decongestionarea traficului in sectorul 2 in apropierea marilor constructii de birouri, mall-uri etc (un exemplu in acest sens este zoba: Dimitrie Pompeiu/Barbu Vacarescu/Soseaua Pipera

  Ce solutii aveti pentru refacerea drumurilor, strazilor care in unele locuri au gropile atat de mari ca poate intre si un sfert de masina in ele ...
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:35)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Virginia

   1. Cititi raspunsul cititorului Valahiandusk.

   2. Vreau sa reanalizam si marile avize de urbanism acordate in sectorul 2 in ultimii 16 ani. Avem multe constructii blocate in instata de catre cetateni (Luncsoara, Lunguletul, etc).

   3. Vedeti raspunsurile anterioare.

   4. La fel, vedeti raspunsurile anterioare.

   5. Am acoperit aceasta intrebare raspunzand domnului Daniel, iar mai multe informatii puteti afla accesand site-ul dancristianpopescu.ro.
 • Reabilitare termica Bl P3A/P3B Mr Coravu Ion, 31.3 (Vineri, 20 mai 2016, 10:00)

  Constantinescu Mihai [anonim]

  Asociatia noastra doreste reabilitarea termica cu vata bazaltica in loc de polistiren, suportam dif de cost la material in conditiile balansarii cu o serie de lucrari (hidroizolatie si termoizolatie terase, etc) pe care a trebuit sa le facem noi. Suntem amenintati de Viceprimarul Mugur Toader Mihai ca: Nu se poate, vom plati proiectarea..etc.
  Am solicitat intalnire cu primaria, proiectant si constructor. La prima intalnire dl Covesanu- sef serv. Reabilitare ne-a lasat sa speram ca e posibil., dar au urmat scrisori de dezicere si amenintare. Proictantul Vitastal este de acord, constructorul ROMCO SYSTEM care a refuzat sa ne dea referinte zice ca nu poate. Ce sa facem..?
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:37)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Constantinescu Mihai

   Va rog sa ma contactati direct pentru a stabili o intalnire pentru a discuta mai in detaliu acest subiect. Ma puteti contacta la adresa contact@dancristianpopescu.ro.
 • Intrebari pt candidat primaria sectorului 2 (Vineri, 20 mai 2016, 10:15)

  Carmen C [anonim]

  Buna ziua,
  Locuiesc pe bd. Lacul Tei si asi dori sa stiu
  - cum vedeti rezolvata problema parcarilor, masina mi-a fost ridicata de 2 ori cand a fost parcata pe bulevard si se ridicau masinile si vandalizata (spart geamuri, caroserie lovita) cand a fost lasata in fata curtilor, proprietarii de la curti acestia considerand ca toata lungimea trotuarului din fata curtii este proprietatea lor.
  - blocajul traficului, in special dupa ora 18 cand efectiv suntem captivi in cartier de traficul care vine din nord atat pe soseaua Petricani cat si pe Barbu Vacarescu? idem Lizeanu si Reinvierii?
  • Raspund (Vineri, 20 mai 2016, 13:38)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Carmen C

   Gasiti raspunsurile la intrebarile dvs. mai sus.
 • opozitie (Vineri, 20 mai 2016, 10:16)

  stefan rosu [anonim]

  cum vedeti cele doua sondaje aparute pe piata pana acum , care va dau abis pe locul 3, dupa Dumitru Pelican si Mihai Toader? credeti ca sunt reale sau sunt "intoxicari" ? dupa sondajele interne ale partidului, pe ce loc va aflati?
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:39)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui stefan rosu

   Toate sondajele credibile pe care le-am vazut ma plaseaza pe primul loc. Ceea ce conteaza este votul cetatenilor sectorului 2 pe data de 5 iunie.
 • imagine (Vineri, 20 mai 2016, 10:57)

  andrei [anonim]

  Credeti ca articolele denigratoare din presa de-a lungul timpului cu privire la fratele dvs v-au afectat imaginea in campanie? va deziceti de toate afacerile lui?
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:42)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui andrei

   Punctul meu de vedere il puteti regasi si la raspunsul dat Natasei. Ne-am obisnuit cu totii ca atacurile contracandidatilor sa vizeze familia, persoanele apropiate, etc. Ultimul "atac" pe care l-am primit a fost ca mama scrie poezii de o calitate "indoelnica". Mama este poet, iar lucrarile dansei au fost traduse in peste 80 de limbi. eu sunt mandru de ea.
 • Sectorul 2 (Vineri, 20 mai 2016, 11:00)

  noname [anonim]

  Pe site-ul propriu, Primaria Sector 2 se lauda cu cel mai mare program de reabilitare termica din Romania.
  Tot pe site-ul primariei, blocul in care locuiesc apare cu termen de incepere a lucrarilor de reabilitare in luna martie 2013.
  Suntem in luna mai 2016 si nu a inceput absolut nimic.
  Care este strategia dumneavoastra legata de aceste reabilitari?

  In zona platformei Pipera se construieste in nestire, dar infrastructura nu se dezvolta deloc. In zona ajunge metroul, care nu mai face fata de mult, si 2 tramvaie care circula rar. De asemenea, in multe locuri nu exista trotuare, sau cele care exista sunt extrem de deteriorate.
  Cum aveti de gand sa rezolvati problema transportului in comun si a accesului in zona?

  In rest, sectorul 2 nu are suficiente parcari, este extrem de murdar si neingrijit si exista gropi nereparate de ani de zile ...

  Multumesc
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:47)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui noname

   Pana acum au fost receptionate in sectorul 2 doar 352 de blocuri. La multe dintre acestea lucrarile fiind de o calitate indoielnica. Acum ca inaintea oricaror alegeri se promite tuturor asociatilor ca vor incepe lucrarile pe 6 iunie :).

   Eu cred ca trebuie sa renuntam la toate cheltuielile inutile si trebuie sa orientam banii catre lucrari de calitate. In Parlament am modificat legea iar acum reablitatrea include si schimbarea coloanelor de apa si canalizare, iar in cateva saptamani va fi aprobata si propunerea mea privind reparatia sau schimbarea lifturilor la blocurile care vor fi reablitate.

   Pana in 2020 voi reablita toate blocurile din sectorul 2.

   Pentru celelalte intrebari vedeti raspunsurile anterioare.
 • Locuri parcare - sos.Pantelimon (Vineri, 20 mai 2016, 11:03)

  Marian [anonim]

  Buna ziua!
  Am domiciliul pe soseaua Pantelimon, in vecinatatea parcului "Florilor". Odata cu finalizarea lucrarilor de reabilitare, modernizare a soselei (care duce spre hipermaket-il Cora) vor disparea foarte multe locuri de parcare in zona.
  In caz ca veti castiga alegerile, aveti vreun plan, strategie pentru rezolvarea acestei probleme?
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:48)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Marian

   Si eu sunt nemultumit de situatia rutiera din Pantelimon. Raspunsurile generale le regasiti mai sus. Multumesc!
 • Moara lui Assan (Vineri, 20 mai 2016, 12:04)

  Cristian [anonim]

  Buna ziua,

  Locuiesc in zona Moara lui Assan (Bucur Obor) din 1987. Din anul 2000 am vazut cum dupa ce s-a inchis fabrica de paine si de ulei cladirile vechi de patrimoniu au inceput sa fie distruse - prin furturi de elemente de fier si mai nou caramizi. Au fost 2 incendii mari acolo in ultimii ani. Intre timp, zona a devenit locuinta pentru oamenii strazii, teren pentru jocuri de paintball si este foarte insalubra.

  Ce intentionati sa faceti cu acea zona de 4.7 ha protejata istoric care este in proprietate privata, a carui proprietar nu poate fi gasit de multi ani? Am facut sesizari la PS2 si la Ministerul Culturii, dar cele 2 institutii isi tot paseaza responsabilitatea.
  Sunt multe propuneri de proiecte pentru acea zona, de transformare a ei intr-un spatiu pentru cetateni (parc).

  Multumesc!
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:49)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Cristian

   Chiar astazi la ora 19.00 am o intalnire cu locuitorii din zona chiar la Moara lui Assan. Va invit sa participati si sa ne cunoastem pentru a dezbate impreuna solutiile pentru dezvoltarea acestei zone.
 • Petricani (Vineri, 20 mai 2016, 13:21)

  gabriel [anonim]

  Buna ziua,

  Cum si cand o sa fluidizati sos. Petricani?
  Pod in interesectia Doamna Ghica este o solutie?

  Multumesc
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:51)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui gabriel

   Am spus si mai sus solutiile pentru aceasta zona.

   Traversarea Colentinei in intersectia Doamna Ghica este o prioritate si pentru mine.
 • Sos. Pantelimon (Vineri, 20 mai 2016, 13:23)

  lisandra [anonim]

  Degradarea Soselei Pantelimon, mizeria generalizata a zonei, comertul ilegal de pe trotoare, cu marea lui evaziune, tarabele si chioscurile amplasate sub balcoanele locatarilor, multe fara autorizatie, scapate de sub orice control, asa zisele spatii verzi, inexistente de altfel,sunt adevarate gropi de gunoaie, spre capatul Pantelimonului iti este frica sa treci...legume, fructe, tigari...sub ochii tuturor si, nimeni nu vede.
  Autoritatile locale au ignorat, tolerat, deci complicitate, toate acestea timpt de douazeci si ceva de ani, cu toate sesizarile si reclamatiile celor care traiesc acest cosmar.
  Se va aplica legea cu fermitate si consecventa?
  Se vor ridica zecile de rable aduse si folosite de ani de zile pe post de depozite, ducand la inflorirea comertului ilegal si a evaziunii ?Astfel se vor elibera sute de locuri de parcare si, ne exagerez, numai in fata blocului meu, sunt mai bine de 25...
  • Raspuns (Vineri, 20 mai 2016, 13:53)

   Dan Cristian Popescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui lisandra

   Politia Locala trebuie sa isi faca treaba, sa patruleze si sa monitorizeze zonele cu rata mare a infractionalitatii. Intentia mea este sa instalam camere video care sa monitorizeze o suprafata cat mai mare din sector, incepand cu spatele blocurilor si mergand catre zonele circulate. Ordinea si disciplina trebuie readuse in sectorul 2.

   Alte informatii regasiti pe site-ul meu si in comentariile de la aceasta intalnire online.

   Va multumesc!
 • Poluare sonora (Vineri, 20 mai 2016, 14:18)

  Livius C [anonim]

  Buna ziua,

  Locuiesc in Pantelimon intr-un bloc paralel cu MegaMall.
  MegaMall are pe acoperis un sistem de ventilatoare care fac un zgomot infernal, ne deranjeaza zi si noapte non-stop!
  Va rog sa-mi spuneti daca considerati normal si legal ca un astfel de imobil sa existe la o distanta asa de mica de blocuri! In tarile civilizate astfel de constructii se fac la periferia oraselor!
  Ce solutii ar exista pt. a-i obliga pe sefii de la MegaMall sa ia masuri de izolare fonica ? Calea amiabila nu a functionat!

  Multumesc.
 • reabilitare bloc (Vineri, 20 mai 2016, 23:40)

  solaris [anonim]

  Buna ziua,
  Cum vi se pare, cand mergeti pe Stefan cel Mare, ca blocul de la nr. 15, dintre IGPR si Aleea Circului, arata ingrozitor de urat ? De ce nu se incepe si reabilitarea acestuia ? Multumesc frumos !
  Si, mult succes !
 • Reabilitare termica bl 92 Colentina 93 (Sâmbătă, 21 mai 2016, 11:33)

  Duta Dan [anonim]

  In colentina nr 93, cand intri dinspre Voluntari si incep blocurile, pe partea dreapta toate sunt reabilitate termic, cu exceptia SC A de la Bl 92 (in fata Scolii 39).
  Ni s-a promis si in 2012, pana in preziua alegerilor au masurat mesterii si de atunci, nimic.
  Ni s-a promis si acum ca incepe reabilitarea in martie, suntem in mai si nimic.
  Nu mai vorbesc de aspect, ca dantura din fata cu un dinte lipsa.
  Stiti ceva si ce veti face dvs?
 • termopane (Marţi, 22 mai 2018, 18:40)

  Constantin [anonim]

  În șoseaua Vergului nr.65 ,bloc 17 s-a început reabilitarea termica și închiderea balcoanelor cu termopan . în Aprilie sa montat termopanul la balcon iar păna la data de 22.05.2018 nu sau montat geamurile la ap.198 deoarece acestea au fost sparte și de cîte ori am insistat la Domnul Sandu care reprezinta firma de termopane să monteze acele geamuri a gasit mereu cîte-o scuză ca să nu le monteze.În această situație vă rog să găsiți o rezolvare deoarece această reabilitare se face cu primăria .Mulțumesc


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.hosted by
powered by
developed by