Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat luni ca a fost exclus din Partidul Social-Democrat pentru "indisciplina democratica". "Acum am observat ca trebuie sa ne asteptam sa schimbam o lege pentru un om", a adaugat Zgonea.

Valeriu ZgoneaFoto: Agerpres

"Eu am fost dat afara pentru indisciplina democratica. Acum am observat ca trebuie sa ne asteptam sa schimbam o lege pentru un om", a afirmat Zgonea.

"Ma asteptam ca in aceasta perioada sa discutam despre problemele reale ale romanilor, suntem in campanie electorala, sa gasim solutii la problemele oamenilor", a adaugat fostul social-democrat.

In ceea ce priveste acuzatiile aduse de Liviu Dragnea, care l-a criticat pentru vizitele "prea dese" la Cotroceni, Zgonea a declarat ca "suma edeplasarilor mele in alte institutii este mult mai mica decat a celor care fac astfel de afirmatii."

Liviu Dragnea a anuntat, la finalul sedintei conducerii partidului, ca PSD amana procedura revocarii lui Zgonea pana dupa alegerile locale. "Dupa 5 iunie o sa introducem procedura de revocare care se va finaliza cu revocarea" a spus Dragnea.