Majoritatea in Consiliile judetene se va face cu UNPR in toata tara, a afirmat presedintele partidului, Valeriu Steriu, intr-un comunicat citat de Agerpres, precizand ca UNPR "este un partid care echilibreaza scena politica".

"Nu stiu cu cine vom face majoritate in Consiliile Judetene. Dar stiu cu cine fac ceilalti majoritatea. In toata tara, majoritatea in Consiliile Judetene se va face cu UNPR". (...) Partidul nostru nu este unul de 50%, dar este un partid care echilibreaza scena politica. Noi vom da majoritatea si in Timis, si in Prahova, si in Constanta. Vom avea acea echipa competenta, cu presedinti sau vicepresedinti de Consilii judetene", a afirmat Valeriu Steriu.

Presedintele UNPR a precizat ca scopul partidului pentru acest an este acela de a avea senatori si deputati in viitorul mandat legislativ. "Un partid este puternic atunci cand continua al treilea mandat in Parlament. Dintre partidele mici nu a existat niciunul care sa fi reusit acest lucru. Vreau ca UNPR sa fie inca patru ani in Parlament si acesta este principalul proiect asumat de mine ca presedinte de partid la preluarea functiei', a afirmat Valeriu Steriu.