Primarul PSD din comuna damboviteana Ulmi, Nicolae Varzaru, candidat pentru un nou mandat, are trecute in pliantul electoral si realizari din comuna vecina, respectiv reabilitarea si modernizarea a doua gradinite, relateaza Agerpres.

In materialul electoral al primarului din Ulmi apar investitiile facute in comuna, dar si "reabilitare si modernizare gradinita Comisani si Lazuri (100%), valoare 300.000 de lei".

"Eu imi cer scuze pentru greselile care au aparut in unele din acele materiale, dar v-as ruga sa intelegeti ca acele materiale sunt produse de catre colegii nostri, este o munca voluntara, neplatita, pentru ca PSD nu are mijloace financiare de natura sa ii permita achizitia unor servicii de tehnoredactare sau de verificare a acelor materiale de propaganda electorala, ca sa le numim astfel. Deci pot aparea si scapari, in conditiile in care s-a lucrat zile intregi de catre un colectiv destul de restrans", a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, secretarul executiv al PSD Dambovita, Alexandru Oprea.