Florentin Pandele nu si-a depus candidatura pentru nou mandat la primaria Voluntari, cel putin nu din partea PSD, iar termenul limita pentru depunerea candidaturilor este miezul noptii. Potrivit unui comunicat al Biroului electoral din Voluntari, candidatul PSD la primaria Voluntari care si-a depus dosarul este Robert Frunza.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Biroul electoral de circuscriptie nr. 8 Voluntari, prin prezenta va aduce la cunostinta publica faptul ca pana astazi, 26.04.2016, nu a fost pusa in discutie analizarea dosarului depus de candidatul PSD pentru functia de primar al orasului Voluntari - Frunza Robert George, astfel incat aceasta nu a fost declarat admis/respins" se arata in comunicatul de presa.

Este al doilea comunicat al Biroului electoral din Voluntari, dupa cel care anunta ca pana la ora 12.30 nu fusese depus dosarul candidatului PSD.

Pandele, sotul Gabrielei Firea, care candideaza la primaria Capitalei din partea PSD, este primar in Voluntari din 2000.

Potrivit stiripesurse.ro, George Robert Frunza este un jurist in varsta de 25 de ani. El este seful directiei juridice din primarie.

Vom reveni cu amanunte