Valeriu Zgonea, presedinte al Camerei Deputatilor si secretar general adjunct al PSD, a declarat vineri, dupa reuniunea liderilor social-democratilor, ca se va gandi "pana luni" daca isi da demisia din PSD.

Valeriu ZgoneaFoto: Agerpres

Zgonea a plecat inainte de finalul reuniunii, convocata dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Referendumul, si a fost intrebat de un ziarist daca intentioneaza sa isi dea demisia din partid.

"O sa ma gandesc pana luni", a raspuns el, vizibil iritat.

Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Victor Ponta, care a scris pe Facebook ca Dragnea trebuie sa "ferească PSD de toți 'ofițerii' acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia", Valeriu Zgonea a replicat: "Sa spuna public daca are ceva cu mine personal".

Invitat la Antena 3, Codrin Stefanescu a confirmat o disputa in reuniunea de la sediul PSD.

"Ne-am certat. Eu nu inteleg ce vrea Valeriu Zgonea. Ce vrei ce urmaresti? L-am intrebat vrei Cex, vrei adunare? Nu a cerut nimic concret, nu a spus 'dom'ne, vreau demisie'", a declarat Stefanescu, care crede ca Zgonea nu va demisiona din PSD.

Insa "orice relatie de comunicare a mea cu Zgonea pe orice fel de subiect s-a cam incheiat", a adaugat Codrin Stefanescu.