Premierul Dacian Ciolos a afirmat marti, la o intalnire cu jurnalistii, ca nu isi asuma statutul de Don Quijote, in schimb, ar putea fi un kamikaze in reformarea unor domenii pe care clasa politica evita sa le revizuiasca din cauza unor calcule electorale, deoarece nu intentioneaza sa faca din mandatul sau de premier o trambulina politica personala, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Eu nu sunt cavalerul Don Quijote, nu-mi asum treaba asta. Adica, nu imi asum sa las impresia cuiva, pentru ca stiu si asteptarile care sunt vizavi de Guvernul asta, nu-mi asum sa las impresia ca putem face minuni de unii singuri si putem schimba societatea impotriva vointei ei", a spus Dacian Ciolos marti, la Palatul Victoria.

"Da, sigur, pot fi kamikaze pentru ca, asa cum am mai spus-o nu am... intentia mea nu e sa fac din acest mandat o trambulina politica personala pentru mine. Si atunci pot sa fiu... Dar nici nu o sa fiu kamikaze doar de dragul de a ma arunca in aer ca sa se vada bucatile pe pereti", a adaugat Dacian Ciolos.