Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, cere PNL sa il retraga pe Ludovic Orban din cursa, "daca vrea intr-adevar ca PSD sa nu castige". "Alina Gorghiu imi sugereaza, intr-o emisiune TV, sa ma retrag din cursa in favoarea lui Ludovic Orban. Vreau sa va asigur ca nu voi accepta sa fac jocul niciunuia dintre partidele vechi. Alina Gorghiu greseste. Sondajele arata ca, intr-o confruntare directa cu PSD-ul, voi obtine cele mai multe voturi, asa incat gasesc ca e mai rezonabil ca PNL sa-si retraga candidatul, daca vrea intr-adevar ca PSD sa nu castige", a scris Nicusor Dan pe pagina sa de Facebook.

HotNews.roFoto: Hotnews

Nicusor Dan mai sustine ca "PNL si PSD au o lunga istorie in care au lucrat impreuna impotriva intereselor alegatorilor. Mandatul meu va pune stop acestui blat intre politicienii care au fost la putere."

"O invit pe Alina Gorghiu sa retraga candidatura domnului Orban. Ii invit pe sustinatorii PNL sa voteze cu mine, fiindca doar asa vor fi siguri ca votul lor este respectat. Iar pe voi, prieteni, va invit sa le spuneti tuturor ca Bucurestiul merita o soarta mai buna. Impreuna salvam Bucurestiul!", incheie Nicusor Dan.