​Congresul Partidului National Liberal, ce este programata sa aiba loc anul viitor, s-ar putea desfasura mult mai devreme, inclusiv in perioada de dupa localele din iunie anul acesta, a spus copresedintele PNL, Alina Gorghiu la emisiunea „Dupa 20 de ani” de la ProTV.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Calendarul prevede acest congres in 2017. Suntem cu mult inaintea acestui calendar, nu e exclus sa aiba loc, inclusiv dupa locale un asemenea congres dar nu am discutat absolut nimic. Va depinde foarte mult de rezultatele de la locale, de cum ne vom gasi ritmul dupa locale”, a spus Gorghiu.

Intrebata care va fi pozitia sa dupa desfasurarea congresului, liderul liberal a raspuns zambind: „de acelasi membru onest si dedicat Partidului National Liberal”.

In conditiile in care Alina Gorghiu este insarcinata, realizatorul a insistat, intreband-o: "Dar nu veti fi acasa?”

„Intotdeauna ma simt in partidul liberal acasa, e o locatie in care ma simt foarte confortabil”, a replicat Gorghiu, adaugand ca „pot sa vin si cu viitorul bebe la partid, de ce nu?”.

„In Romania nu ar trebui sa-ti fie rusine deloc ca-ti cresti copilul si ca-l plimbi cu tine, inclusiv la sediul din Modrogan. O sa-l primeasca foarte bine colegii mei, sunt absolut convinsa”.

Liderul liberal a dezvaluit ca bebelusul a va fi un baietel ce se va naste la sfarsitul lunii viitoare, dar si ca se contrazice cu sotul pe tema numelui.

„Am trecut prin toate variantele de nume, imi doresc un nume mai romanesc, nu ma inteleg cu sotul meu pe nume in acest moment, avem viziuni diferite si optiuni diferite. Nu mi-s dori sa il strige pe nume in clasa si sa se intoarca toti din generatia lui cand e strigat acel nume”, a mai spus liderul liberal.