Presedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat joi, intrebat despre afirmatiile lui Sebastian Ghita privind cele doua dosare pe care le-ar avea in lucru la DNA, ca nu ii este teama de nimic si ca, daca Ghita are informatii despre el, ar trebui sa le duca la DNA.

Valeriu ZgoneaFoto: Agerpres

"Domnul Sebastian Ghita sa raspunda singur la afirmatiile pe care le face. Daca domnia sa are informatii sa le duca la Directia Nationala Anticoruptie" a raspuns Zgonea, la sediul PSD, inainte de sedinta Biroului Permanent National.

"Nu mi-e teama de nimic. Mi-am angajat viata si destinul in aceasta munca politica, o fac cu placere si cu pasiune. Sunt un luptator pentru cauze comune, nu pentru cauze personale. O parte din nemultumirile colegilor sunt legate de anumite cauze comune ale acestei societati pe care o dorim cu totii democratica si europeana. Nu am ce sa comentez. Daca cineva face anumite afirmatii trebuie sa si raspunda in fata dumneavoastra ca jurnalisti la aceste afirmatii", a mai spus presedintele Camerei Deputatilor.

Sebastian Ghita a afirmat miercuri, in discursul sustinut in plenul Camerei Deputatilor inainte de votul pe cererea DNA de retinere si arestare preventiva, ca Zgonea are doua dosare in lucru la DNA.